Fjernopkobling

I forbindelse med COVID-19 som har vendt op og ned på mange ting, Så må vi alle forsøge at tilpasse os til en ny hverdag. I DENT har vi foretaget en række tiltag, som gør at vi fortsat kan hjælpe jer.

Den ekstraordinære situation, kan betyde at der også i fremtiden bliver mere hjemmearbejde for mange. Derfor har vi tænkt på, hvordan vi kan hjælpe jer klinikejere, tandlæger og tandplejere bedst muligt, uden alt for mange besøg på klinikken. 

Dette kræver ingen besøg fra os, vi opkobling online og laver en sikker forbindelse mellem klinik computeren og din hjemmecomputer. Det eneste det kræver er, at din klinik computer står tændt, så du kan koble op på den, når du er hjemme.

KUN 495,- inkl moms

Vi kan klare mange opgaver online i dag og lige nu kan vi hjælpe dig for kun 495,- inkl. moms, med en online opkobling til din klinik fra din computer i hjemmet, så du nu nemt kan arbejde hjemmefra, men med en fjernopkobling til din klinik computer, så det virker som om, at du sidder ved computeren på klinikken.

computer til hjemmet

Hvis du mangler en bærbar eller stationær computer til ovenstående, så hjælper vi dig gerne med at finde en der er passende, og til en god pris. Se evt. også nogle forslag her >>