Med et nyt DENTCALL kaldeanlæg til din tandklinik har du mulighed for at optimere kommunikationen mellem medarbejderne på klinikken. Dermed vil dine patienter opleve en hurtigere og mere effektiv behandling uden unødige forstyrrelser. Det gælder ikke mindst, hvis du vælger at få skræddersyet det nye kaldeanlæg til forholdene i netop din tandklinik via de mange tilbehørs- og monteringsmuligheder.

Her på siden kan du læse mere om:

– Hvordan DENTCALL adskiller sig fra andre kaldeanlæg til tandklinikker og lignende
– Hvilke monteringsmuligheder du har, når du investerer i et DENTCALL kaldeanlæg

Ønsker du en demonstration af, hvordan et DENTCALL kaldeanlæg kan sikre en bedre kommunikation i din klinik, rykker vi gerne ud. Kontakt os blot på 70 22 99 44 eller mail@dent.dk og aftal et tidspunkt, som passer dig. Du kan finde brugermanual, samt pris eksempler på DENTCALL kaldeanlæg her. Se også vores udvalg af kaldeanlæg.

 

Invester i et DENTCALL kaldeanlæg med stor fleksibilitet og stabilitet

Har du i dag et kaldeanlæg i din tandklinik, hvor du er nødt til at trykke flere gange, alt efter hvilket kliniknummer du er i, uden at vide, om du er blevet hørt? Med et DENTCALL kaldeanlæg slipper du ikke blot for de unødige ekstra ringelyde, da du kun behøver at trykke én gang. Når klinikassistenten hører dig og er på vej, skal hun desuden blot trykke en enkelt gang på panelet, så begynder den blinkende lampe at lyse konstant. På den måde ved du og dine kollegaer, at assistancen er på vej.

En optimal kommunikation mellem klinikassistenten og tandlægen er således omdrejningspunktet for designet af et DENTCALL kaldeanlæg. Det betyder, at fleksibilitet, stabilitet og driftssikkerhed alle er nøgleord, når du vælger dette kaldeanlæg til din tandklinik frem for andre alternativer på markedet. Dette afspejler sig ikke mindst i den brede vifte af monterings- og indstillingsmuligheder.

 

Skræddersy dit kaldeanlæg til behovene på din tandklinik

Vælger du at få monteret et DENTCALL kaldeanlæg i din tandklinik, kan I få installeret de særlige paneler i de lokaler, som I har behov for. Kaldeanlægget understøtter nemlig op til flere paneler. Det enkelte panel kan betjenes hurtigt og enkelt ved et tryk på kaldeknappen, der enten tilsluttes en unit eller en fodkontrol. Ved installationen kan du tilknytte panelet til knapperne 1 til 25, alt efter paneltype. Dermed kan du give det enkelte undersøgelseslokale et unikt ID, der nemt kan ændres. Alle paneler viser dog altid den samme status.

Ved hjælp af nogle enkelte tryk på kaldeanlægget kan du indstille det præcis med de funktioner, som du ønsker. Det er fx muligt at indstille panelet på lydløs eller til, at du kun kan se din egen status. Disse funktioner er en central del af kaldeanlæggets fleksibilitet. Disse giver dig nemlig mulighed for at indstille kaldeanlægget, så de forstyrrer mindst muligt i en travl hverdag uden at gå på kompromis med effektiviteten.

 

Få to års garanti på dit nye DENTCALL kaldeanlæg

Ønsker du et bedre overblik og en mere effektiv kommunikation i din tandklinik med et nyt DENTCALL kaldeanlæg? Så kontakt os på 70 22 99 44 og book et rådgivningsmøde og en demonstration eller bestil dit nye kaldeanlæg i DENTShop. Her kan du også købe alt det nødvendige tilbehør til monteringen. Er kaldeanlægget monteret korrekt, får du altid to års garanti på udstyr.