Som tandlæge får du hele tiden nye teknologiske muligheder, der gør det muligt for dig at optimere arbejdsgange såvel som diagnosticering og behandling af dine patienter. Køber du tandlægeudstyr her hos DENT, får du ikke alene adgang til banebrydende løsninger fra en branchens førende producenter. Du får også en seriøs samarbejdspartner og leverandør med mere end 35 års erfaring i dentalbranchen.

Se vores store udvalg af tandlægeudstyr til salg her.

Her på siden kan du læse mere om:

– Hvordan du kan købe nogle af markedets førende tandlægeartikler til konkurrencedygtige priser hos os
– Hvordan vi kombinerer salg af tandlægeartikler med rådgivning, installation og serviceeftersyn

Har du spørgsmål til vores udvalg af tandlægeartikler, er du velkommen til at kontakte os på 70 22 99 44 eller mail@dent.dk. Du kan også holde dig opdateret med nye produkter i vores sortiment ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her på siden.

 

Invester i digitalt dental udstyr, der sikrer en optimal patientbehandling

Vil du som tandlæge sikre, at dine patienter får en så nænsom og effektiv behandling som muligt? Her hos DENT har vi specialiseret os i digitale tandlægeartikler. Det indebærer, at vi holder os på forkant med udviklingen ved at deltage i produktmesser og kurser. Derfor finder du hos os et bredt udvalg af digitale løsninger, som gør det muligt for dig at tilbyde en hurtig, sikker og komfortabel tandlægebehandling.

I vores webbutik, DENTShop, kan du købe tandlægeartikler som fx:

– TrollByte sensorholdere og diverse tilbehørsmuligheder
– Fosforplader, beskyttelsescovers, hygiejneposer mm. til en PSPiX pladescanner
– DentalEye software samt en PC eller Notebook konfigureret efter dine behov
– Hygiejne- og tastaturfolie 

Du kan også læse mere om vores avancerede digitale tandlægeudstyr til brug ved røntgen undersøgelser og kontakte os for et individuelt tilbud. Da vi samarbejder med en lang række af de mest innovative producenter i branchen, er du altid sikret den mest konkurrencedygtige pris hos os.

 

Kombiner køb af tandlægeartikler med en attraktiv serviceaftale

Overvejer du at investere i nyt digitalt røntgen udstyr hos os, tilbyder vi at komme ud til din tandklinik. Ved besøget gennemgår vi pladsforhold, økonomi og ønsker. Dette danner grundlag for et samlet konkurrencedygtigt tilbud, der er tilpasset til dine behov. Fælles for alle vores løsninger til digitalt og 3D røntgen er imidlertid, at de sætter nye standarder for billedkvalitet, sikkerhed og fleksibilitet.

Når du køber digitalt tandlægeudstyr til røntgen her hos DENT, får du et optimalt udgangspunkt for at sikre, at udstyret får en lang levetid. Vi har nemlig røntgenautorisation, en masse erfaring og specialiseret os inden for røntgenudstyr. Derfor kan vi tilbyde alt fra installation og lovpligtige eftersyn en gang om året til en fast serviceaftale. Med denne får du løbende vedligehold og opdateringer, der minimerer risikoen for nedbrud.

 

Få en kompetent service og support ved køb af tandlægeartikler

Er du på udkig efter en leverandør af tandlægeartikler, som kan tilbyde kompetent rådgivning og service såvel som en af branchens bedste forhold mellem kvalitet og pris? Så kontakt os via kontaktformularen her på siden eller ring til os på 70 22 99 44. Som kunde hos os tilbyder vi desuden en hurtig og rettidig support, hvis behovet opstår. Du skal blot installere vores supportsoftware.

Tandlægeudstyr og dentaludstyr – pris der er attraktiv

Som tandlæge er indkøb af tandlæge og dentaludstyr til din tandklinik en vigtig investering, der gør dig i stand til at give dine patienter en sikker og effektiv behandling. Her hos DENT fører vi et bredt udvalg af tandlægeudstyr fra nogle af branchens førende producenter til konkurrencedygtige priser. Med mere end 35 års erfaring i dentalbranchen kan vi ydermere yde en kompetent rådgivning med udgangspunkt i netop dine behov.

Her på siden kan du læse mere om:

– Vores udvalg af innovativt tandlæge og dentaludstyr til røntgenundersøgelser på din tandklinik
– Hvordan du får en optimal optisk kvalitet med lupbriller og et intraoral kamera fra I.C. Lercher

Bestil dentaludstyr online her

Du kan bestille dit nye tandlæge udstyr hurtigt og sikkert her på hjemmesiden. Vi kommer også gerne ud til din tandklinik og rådgiver dig om hvilke løsninger, der matcher din økonomi og dine behov bedst. Har du brug for et rådgivningsmøde, skal du blot kontakte os på mail@dent.dk eller 70 22 99 44.

 

Invester i noget af branchens bedste tandlægeudstyr til røntgenundersøgelser

Særligt inden for røntgen er der i de senere år kommet et væld af nye muligheder. Med det rette tandlæge og dentaludstyr kan du nemlig foretage røntgenundersøgelser på en langt mere effektiv og sikker måde end tidligere. Det gælder både i det forebyggende arbejde og i planlægning af – samt opfølgningen på større indgreb. Med 3D og digital røntgen får du nemlig gode billeder trods en markant lavere stråling.

Investerer du i tandlægeudstyr til røntgen her hos DENT, kan du bl.a. vælge imellem:

NewTom 3D røntgen, der giver dig knivskarpe 360° optagelser i størrelsesforholdet 1:1
– Best DC Touch Trådløst med et fokuspunkt på kun 0,3 og imponerende dybdeskarphed
– PSPiX pladescanner med en fremkaldetid på 4 sekunder og et brugervenligt interface
– Digitale sensorer i et funktionelt og ergonomisk design til alle typer af intraorale optagelser

Fælles for disse former for tandlæge udstyr er, at de giver dig adgang til nem billedhåndtering, deling og lagring ved integration med den rette software. Ydermere forhandler vi et bredt udvalg af de anerkendte TrollByte sensorholdere.

 

Opnå en ideel optisk kvalitet med tandlæge udstyr fra I.C. Lercher

Med DENT som din leverandør af tandlægeudstyr har du desuden adgang til et eksklusivt udvalg af lupbriller fra tyske I.C. Lercher. Disse er kendt for at sikre en optimal optisk kvalitet som et resultat af en innovativ lup teknologi. Dermed kan du finjustere under behandlingen på baggrund af detaljer, der ikke kan ses med det blotte øje. Samtidig er de både behagelige at have på og har et praktisk design.

I vores sortiment af tandlæge og dentaludstyr fra I.C. Lercher fører vi desuden det brugervenlige intraorale kamera, D-Cam HD S. Med dette kan du afsløre mikroskopiske skader i patientens tænder med et enkelt klik på touchringen. Du kan nemlig forstørre billedet op til 100 gange uden at gå på kompromis med kvaliteten. Kombinerer du med DentalEye software får du mulighed for nem lagring og deling af optagelserne.

 

Handel online i stort udvalg af tandlæge og dentaludstyr til ethvert behov

Vil du sikre en optimal diagnostisk og behandling af dine patienter med noget af det bedste udstyr til tandlæger på markedet? I DENTShop kan du se vores fulde sortiment af tandlægeudstyr fra en af branchens førende leverandører. Ønsker du at være på forkant med de nye muligheder, når vi udvider vores sortiment med nyt, innovativt tandlæge udstyr samt at få gode priser på tandlægeudstyr kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev her på siden.

Hør mere om vores tandlægeudstyr og dentaludstyr

Har du spørgsmål til valg af tandlægeudstyr, eller har du brug for et rådgivningsmøde, er du velkommen til at kontakte os på 70 22 99 44 eller på mail@dent.dk.