Giv en sikker og effektiv behandling med det rette tandlæge udstyr

Tandlægeudstyr og dentaludstyr

Som tandlæge er indkøb af tandlæge og dentaludstyr til din tandklinik en vigtig investering, der gør dig i stand til at give dine patienter en sikker og effektiv behandling. Her hos DENT fører vi et bredt udvalg af tandlægeudstyr fra nogle af branchens førende producenter til konkurrencedygtige priser. Med mere end 30 års erfaring i dentalbranchen kan vi ydermere yde en kompetent rådgivning med udgangspunkt i netop dine behov.

Her på siden kan du læse mere om:

- Vores udvalg af innovativt tandlæge og dentaludstyr til røntgenundersøgelser på din tandklinik
- Hvordan du får en optimal optisk kvalitet med lupbriller og et intraoral kamera fra I.C. Lercher

Bestil dentaludstyr online her

Du kan bestille dit nye tandlæge udstyr hurtigt og sikkert her på hjemmesiden. Vi kommer også gerne ud til din tandklinik og rådgiver dig om hvilke løsninger, der matcher din økonomi og dine behov bedst. Har du brug for et rådgivningsmøde, skal du blot kontakte os på mail@dent.dk eller 70 22 99 44.

 

Invester i branchens bedste tandlægeudstyr til røntgenundersøgelser

Særligt inden for røntgen er der i de senere år kommet et væld af nye muligheder. Med det rette tandlæge og dentaludstyr kan du nemlig foretage røntgenundersøgelser på en langt mere effektiv og sikker måde end tidligere. Det gælder både i det forebyggende arbejde og i planlægning af - samt opfølgningen på større indgreb. Med 3D og digital røntgen får du nemlig bedre billeder trods en markant lavere stråling.

Investerer du i tandlægeudstyr til røntgen her hos DENT, kan du bl.a. vælge imellem:

- NewTom 3D røntgen, der giver dig knivskarpe 360° optagelser i størrelsesforholdet 1:1
Ajat Art digital røntgen i pan/ceph format med en billedkvalitet, der er op til 300 % bedre
- Best DC Touch Trådløst med et fokuspunkt på kun 0,3 og imponerende dybdeskarphed
PSPiX pladescanner med en fremkaldetid på 4 sekunder og et brugervenligt interface
- Digitale sensorer i et funktionelt og ergonomisk design til alle typer af intraorale optagelser

Fælles for disse former for tandlæge udstyr er, at de giver dig adgang til nem billedhåndtering, deling og lagring ved integration med den rette software. Ydermere forhandler vi et bredt udvalg af de anerkendte TrollByte sensorholdere.

 

Opnå en ideel optisk kvalitet med tandlæge udstyr fra I.C. Lercher

Med DENT som din leverandør af tandlægeudstyr har du desuden adgang til et eksklusivt udvalg af lupbriller fra tyske I.C. Lercher. Disse er kendt for at sikre en optimal optisk kvalitet som et resultat af den innovative VDC lup teknologi. Dermed kan du finjustere under behandlingen på baggrund af detaljer, der ikke kan ses med det blotte øje. Samtidig er de både behagelige at have på og har et praktisk design.

I vores sortiment af tandlæge og dentaludstyr fra I.C. Lercher fører vi desuden det brugervenlige intraorale kamera, L-Cam. Med dette kan du afsløre mikroskopiske skader i patientens tænder med et enkelt klik på fingertasten. Du kan nemlig forstørre billedet op til 100 gange uden at gå på kompromis med kvaliteten. Kombinerer du med DentalEye software får du mulighed for nem lagring og deling af optagelserne.

 

Handl online i stort udvalg af tandlæge og dentaludstyr til ethvert behov

Vil du sikre en optimal diagnostisk og behandling af dine patienter med noget af det bedste udstyr til tandlæger på markedet? I DENTShop kan du se vores fulde sortiment af tandlægeudstyr fra branchens førende leverandører. Ønsker du at være på forkant med de nye muligheder, når vi udvider vores sortiment med nyt, innovativt tandlæge udstyr, kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev her på siden.

Hør mere om vores tandlægeudstyr og dentaludstyr

Har du spørgsmål til valg af tandlægeudstyr, eller har du brug for et rådgivningsmøde, er du velkommen til at kontakte os på 70 22 99 44 eller på mail@dent.dk.[tidy error]

dent

vestre hovedgade 6c

7560 hjerm

telefon +45 7022 9944

mail@dent.dk

cvr dk 25646916

Mere information

dent online support