Køb tandlægeartikler i markedets bedste kvalitet ved erfaren leverandør

Som tandlæge får du hele tiden nye teknologiske muligheder, der gør det muligt for dig at optimere arbejdsgange såvel som diagnosticering og behandling af dine patienter. Køber du tandlægeartikler her hos DENT, får du ikke alene adgang til banebrydende løsninger fra branchens førende producenter. Du får også en seriøs samarbejdspartner og leverandør med mere end 15 års erfaring i dentalbranchen.

Her på siden kan du læse mere om:

- Hvordan du kan købe markedets førende tandlægeartikler til konkurrencedygtige priser hos os
- Hvordan vi kombinerer salg af tandlægeartikler med rådgivning, installation og serviceeftersyn

Har du spørgsmål til vores udvalg af tandlægeartikler, er du velkommen til at kontakte os på 70 22 99 44 eller mail@dent.dk. Du kan også holde dig opdateret med nye produkter i vores sortiment ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her på siden.

 

Invester i digitale tandlægeartikler, der sikrer en optimal patientbehandling

Vil du som tandlæge sikre, at dine patienter får en så nænsom og effektiv behandling som muligt? Her hos DENT har vi specialiseret os i digitale tandlægeartikler. Det indebærer, at vi holder os på forkant med udviklingen ved at deltage i produktmesser og kurser. Derfor finder du hos os et bredt udvalg af digitale løsninger, som gør det muligt for dig at tilbyde en hurtig, sikker og komfortabel tandlægebehandling.

I vores webbutik, DENTShop, kan du købe tandlægeartikler som fx:

- Suni digitale sensorer, TrollByte sensorholdere og diverse tilbehørsmuligheder
- Fosforplader, beskyttelsescovers, hygiejneposer mm. til en PSPiX pladescanner
- DentalEye og Cap2You software samt en PC eller Notebook konfigureret efter dine behov
- Fodkontakter, hygiejne- og tastaturfolie samt diverse tilslutnings- og forlængerkabler

Du kan også læse mere om vores avancerede digitale tandlægeudstyr til brug ved røntgen undersøgelser og kontakte os for et individuelt tilbud. Da vi samarbejder med en lang række af de mest innovative producenter i branchen, er du altid sikret den mest konkurrencedygtige pris hos os.

 

Kombiner køb af tandlægeartikler med en attraktiv serviceaftale

Overvejer du at investere i nyt digitalt røntgen udstyr hos os, tilbyder vi at komme ud til din tandklinik. Ved besøget gennemgår vi pladsforhold, økonomi og ønsker. Dette danner grundlag for et samlet konkurrencedygtigt tilbud, der er tilpasset til dine behov. Fælles for alle vores løsninger til digitalt og 3D røntgen er imidlertid, at de sætter nye standarder for billedkvalitet, sikkerhed og fleksibilitet.

Når du køber digitalt tandlægeudstyr til røntgen her hos DENT, får du et optimalt udgangspunkt for at sikre, at udstyret får en lang levetid. Vi har nemlig røntgenautorisation og en dygtig stab af teknikere. Derfor kan vi tilbyde alt fra installation og lovpligtige eftersyn en gang om året til en fast serviceaftale. Med denne får du løbende vedligehold og opdateringer, der minimerer risikoen for nedbrud.

 

Få en kompetent service og support ved køb af tandlægeartikler

Er du på udkig efter en leverandør af tandlægeartikler, som kan tilbyde kompetent rådgivning og service såvel som branchens bedste forhold mellem kvalitet og pris? Så kontakt os via kontaktformularen her på siden eller ring til os på 70 22 99 44. Som kunde hos os tilbyder vi desuden en hurtig og rettidig support, hvis behovet opstår. Du skal blot installere vores supportsoftware.[tidy error]

dent

vestre hovedgade 6c

7560 hjerm

telefon +45 7022 9944

mail@dent.dk

cvr dk 25646916

Mere information

dent online support