Opnå en højere billedkvalitet med tandlæge røntgen i høj kvalitet

I dag kan du som tandlæge anvende røntgen til at skabe markant bedre resultater og en behandling med mindst muligt ubehag for dine patienter. Det gælder ikke mindst, når du investerer i nyere teknologiske muligheder til at gennemføre digitale eller 3D røntgen undersøgelser. Disse teknikker gør det nemlig muligt at opnå en billedkvalitet, der er op til 300 procent højere, til trods for en minimal stråling.

Her på siden kan du læse mere om:

- Hvordan du som tandlæge får det fulde udbytte af røntgen med det rette udstyr
- Hvilke digitale og 3D røntgen løsninger til tandlæger, vi fører her hos DENT

Vil du forbedre den behandling, du som tandlæge kan tilbyde dine patienter ved hjælp af røntgen? Her hos DENT har vi mere end 30 års erfaring i dental branchen og røntgenautorisation. Derfor har vi den rette ekspertise til at finde en løsning, som matcher dine behov. Kontakt os blot på 70 22 99 44.

 

Yd en optimal tandlægebehandling med det rette røntgen udstyr

Ved mere komplekse behandlinger som fx implantatarbejde, paradentosebehandling og tandregulering kan du som tandlæge benytte røntgen som et effektivt planlægningsværktøj. Dertil kan du i mange tilfælde opdage tandskader hos patienten tidligt ved hjælp af røntgen ved de regelmæssige eftersyn. Det skyldes, at røntgenbilleder giver dig et detaljeret overblik over alle dele af mundhulen og kæben.

Som tandlæge kan røntgen udstyr imidlertid være en omfattende investering. Ønsker du det fulde udbytte af de fordele, som røntgen giver dig som tandlæge, er det derfor vigtigt, at du vælger det rette udstyr. Benytter du 3D eller digital røntgen på din tandklinik får du ikke blot en markant bedre billedkvalitet. Du kan også nemt integrere billederne i elektroniske journaler eller sende dem i sikre e-mails.

 

Invester i røntgen til tandlæger i markedets højeste kvalitet

Har du besluttet dig for at investere i nyt røntgen udstyr til din tandklinik, finder du her hos DENT nogle af de mest avancerede løsninger på markedet. Vi er blandt andet officielt salgs- og servicefirma for NewTom. Dette er firmaet bag den innovative Cone Beam teknologi, som er kernen i NewTom 3D røntgen modellerne. Vælger du en af disse, får du som tandlæge røntgen billeder fra alle vinkler i én optagelse.

Ønsker du at anskaffe nyt digitalt røntgen udstyr til tandlæger, kan du vælge imellem:

- Best DC Touch med 60/70 kV 4/7 mA røntgenhoved, der kan monteres på enten unit eller væg
- NewTom Go til panorama/ceph røntgen med 2D rotation og multifokus billedbehandling

Uanset hvilke af vores løsninger inden for 3D og digital tandlæge røntgen du vælger, er du sikret, at kvaliteten og sikkerheden er i top. Dermed får helt nye muligheder, når det kommer til diagnosticering og planlægningen af en tandbehandling såvel som dokumentation og opfølgning.

 

Få hjælp til at finde det rette tandlæge røntgen udstyr til dine behov

Her hos DENT står vi klar til at hjælpe dig med at finde den optimale tandlæge røntgen løsning til netop dine behov. Det gælder uanset, om du har en mindre privat tandklinik eller måske repræsenterer en kæbekirurgisk afdeling på et hospital. Du kan læse mere om alle fordelene ved vores digitale og 3D røntgen udstyr her på siden. Inden du vælger, tilbyder vi også at komme ud og rådgive dig.

Har du brug for mere information om, hvordan du som tandlæge kan benytte røntgen med optimalt udbytte? Så kontakt os via kontaktformularen her på siden eller ring til os på 70 22 99 44.[tidy error]

dent

vestre hovedgade 6c

7560 hjerm

telefon +45 7022 9944

mail@dent.dk

cvr dk 25646916

Mere information

dent online support