Få optimale 2D og 3D optagelser til ethvet behov med hybrid røntgen

Røntgen er et uundværligt værktøj til alt fra tandregulering til implantatarbejde. Med den nye GIANO hybrid røntgen fra NewTom får du som tandlæge mulighed for at kombinere de mange fordele ved såvel 2D som 3D røntgen i én brugervenlig applikation. Vælger du en hybrid røntgen løsning her hos DENT, får du samtidig en kompetent service og rådgivning med udgangspunkt i behovene i netop din tandklinik.

Her på siden kan du læse mere om:

- Hvordan den nye GIANO hybrid røntgen sætter nye standarder for dental røntgen
- Hvordan du kan kombinere køb af hybrid røntgen med en attraktiv serviceaftale hos os

Har du spørgsmål til, hvordan du som tandlæge får mest muligt ud af røntgen i din klinik, er du velkommen til at kontakte os hos DENT via kontaktformularen her på siden eller på telefon 70 22 99 44. Vi kommer også gerne ud til din tandklinik, og rådgiver dig om mulighederne med hybrid røntgen.

 

Sæt nye behandlingsstandarder med GIANO hybrid røntgen fra NewTom

Gennem flere år har NewTom stået som garant for digital 3D røntgen i markedets absolut højeste kvalitet. Med teknologien bag den nye GIANO hybrid røntgen får du som tandlæge imidlertid mulighed for at sætte nye behandlingsstandarder. Det skyldes ikke mindst, at du får adgang til et Field Of View (FOV) på hele 11 x 8 cm. Dermed er du sikret, at du kan få begge kæbeled med i en enkelt røntgenoptagelse.

Med NewTom Giano hybrid røntgen, får du adgang til 28 bi-dimensionale diagnostiske programmer:

- Tolv panoramiske røntgen programmer til standard såvel som specialoptagelser
- Fjorten TMJ og sinus programmer med mulighed for optagelser fra flere vinkler
- Ti CEPH programmer til optagelser fra siden i en bred vifte af formater
- Et program til Transversal Slice Imaging (TSI)

Via disse programmer kan du således tage digitale røntgenoptagelser til ethvert behov. For at sikre patienten en så komfortabel undersøgelse som muligt, kan du ydermere nemt og hurtigt skifte mellem disse via det brugervenlige integrerede kontrolpanel med touchskærm.

 

Fremtidssikr din tandklinik med banebrydende hybrid røntgen teknologi

Uanset om du som tandlæge anvender 2D eller 3D røntgen med en digital røntgen løsning, er du garanteret en høj billedkvalitet og en lav stråledosis. Ønsker du at anvende 3D røntgen på din tandklinik, skal du dog altid have et apparat til røntgenoptagelser i 2D. Med hybrid røntgen opfylder du ikke alene dette krav. Du sparer også plads i klinikken og sikrer et optimalt behandlingsflow.

Investerer du i den banebrydende GIANO hybrid røntgen teknologi her hos DENT, kan du således på mange måder fremtidssikre din tandklinik. Samtidig får du en kompetent samarbejdspartner med røntgenautorisation og mere end 10 års erfaring som leverandør af digital røntgen. Du er derfor sikret en attraktiv full-service aftale, der også inkluderer installation og lovpligtige eftersyn hvert år.

 

Invester i hybrid røntgen i markedets bedste kvalitet til en attraktiv pris

Der er mange fordele ved at vælge DENT som din leverandør af hybrid røntgen. Foruden vores brede erfaring kan vi tilbyde et bredt udvalg af udstyr til digital røntgen med markedets bedste forhold mellem kvalitet og pris. Er uheldet ude, er du også garanteret en hurtig og kompetent support uanset, hvor i landet din klinik er. Download blot vores support software her på siden.

Vil du vide mere om den nye GIANO hybrid røntgen fra NewTom? Kontakt os på 70 22 99 44 eller udfyld formularen her på siden og tag første skridt mod nye og forbedrede røntgenoptagelser i din tandklinik.dent

vestre hovedgade 6c

7560 hjerm

telefon +45 7022 9944

mail@dent.dk

cvr dk 25646916

Mere information

dent online support