Giv en mere sikker og effektiv behandling med digital røntgen

Med digital røntgen på din tandklinik får du et væld af fordele for både dine patienter og dig som tandlæge. Det skyldes ikke mindst, at denne metode minimerer spildtid på billedfremkaldelse og giver mulighed for at lagre optagelser på computeren eller sende dem i en e-mail hurtigt og enkelt. Samtidig er der en væsentligt lavere stråledosis, og der bliver ikke brugt kemikalier, når du anvender digital røntgen.

Her på siden kan du læse mere om:

- Hvordan du får intraoral digital røntgen til en konkurrencedygtig pris ved at vælge BEST-X-DC
- Hvordan NewTom Giano forbedrer billedkvaliteten med optil 300 % ved panorama/ceph røntgen

Har du brug for hjælp til at finde den rette løsning til netop din tandklinik, står vi her hos DENT klar til at rådgive dig om valg af digital røntgen udstyr. Kontakt os derfor allerede i dag på 70 22 99 44.

 

Vælg Best-DC-Touch til intraoral digital røntgen med en imponerende dybdeskarphed

Ønsker du at bruge digital røntgen til intraorale optagelser, kan du her hos DENT investere i den nye DC røntgen BEST-X-DC med et fokuspunkt på blot 0,3. Dette giver dig en imponerende dybdeskarphed, som afslører selv de mindste skader i patientens tænder. Kombinerer du fordelene ved det ekstremt lave fokuspunkt med digitale Suni Sensorer, kan du således sikre en optimal diagnostik uanset skadens omfang.

Når du anvender Best-DC-Touch og sensorer til intraoral digital røntgen, er du sikret en både pålidelig og fleksibel løsning til en konkurrencedygtig pris. Det skyldes særligt den aluminiumsstøbte arm, der kan fås med en længde på 40, 60 eller 80, 100 cm. Denne kan monteres på væggen eller på unit. Det ergonomiske design, der kendetegner Suni sensorer, sikrer samtidig en optimal patientkomfort.

 

Forbedre billedkvaliteten med op til 300 % ved digital røntgen med NewTom Giano

Vælger du os her hos DENT som leverandør af digital røntgen udstyr, har du også mulighed for at tage knivskarpe pan/ceph optagelser med høj diagnostisk værdi. Med NewTom Giano har du nemlig for at tage panoramaoptagelser med en unik sensor.

Som et resultat af den innovative sensor teknologi opnår du en billedkvalitet, der er op til 300 procent bedre end traditionelt digital røntgen udstyr. Det skyldes, at det er muligt at undgå sløring af billedet, da røntgenstrålerne konverteres til elektroniske signaler.

 

Hvorfor vælge DENT som din leverandør af udstyr til digital røntgen?

Investerer du i digitalt røntgenudstyr til din tandklinik her hos DENT, er du ikke blot sikret et bredt udvalg fra markedets førende producenter til en favorabel pris. Vi har også røntgenautorisation og mere end 18 års erfaring som leverandør af digital røntgen til både offentlige og private tandklinikker. Derfor kan du trygt overlade både installation og de lovpligtige eftersyn til vores kompetente medarbejder.

Vil du vide mere om, hvordan vi kan sikre, at du som tandlæge får det fulde udbytte af digital røntgen, rådgiver vi dig gerne om dine muligheder. Kontakt os blot på 70 22 99 44 eller mail@dent.dk.[tidy error]

dent

vestre hovedgade 6c

7560 hjerm

telefon +45 7022 9944

mail@dent.dk

cvr dk 25646916

Mere information

dent online support