Invester i 3D røntgen fra verdens førende producent til din tandklinik

Med 3D røntgen får du som tandlæge et planlægningsværktøj med stor diagnostisk værdi. Det gælder ikke mindst ved implantatarbejde og tandregulering. Når du anvender 3D røntgen får du nemlig mulighed for at studere kæben fra flere vinkler og forstørre billedet efter behov. Her hos DENT kan du investere i den særlige NewTom 3D røntgen, der er blandt verdens førende løsninger inden for området.

Læs mere om 3D røntgen

Her på siden kan du læse mere om:

- Den unikke teknologi, du får glæde af, når du investerer i 3D røntgen udstyr fra NewTom
- Hvilke fordele du får ved at vælge os her hos DENT som din leverandør af tandlæge røntgen

Vil du høre mere om, hvilke muligheder du får ved at investere i 3D røntgen eller andre af vores røntgen løsninger? Så kontakt os via kontaktformularen her på siden eller på 70 22 99 44. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du altid vil være opdateret med nye løsninger inden for tandlægeudstyr.

 

Tag knivskarpe 1:1 røntgen billeder i 3D, der giver komplet overblik

I de senere år har 3D røntgen vundet frem som en populær løsning på alt fra private tandklinikker til tandlægeskolerne og kæbekirurgiske afdelinger over hele landet. Som tandlæge får du nemlig nogle helt andre muligheder med denne teknik end ved CT scanninger og traditionel røntgen. Det skyldes ikke mindst den særlige Cone Beam teknologi, som producenten af NewTom udviklede i 1996.

Når du vælger en løsning fra NewTom til 3D røntgen får du således flere fordele som fx:

- 360° optagelser med knivskarpe 1:1 optagelser på grund af det minimale fokuspunkt
- Komplet overblik og nem deling som et resultat af en omfattende software fleksibilitet

Den unikke SafeBeam teknologi gør det ydermere muligt for dig at tilbyde dine patienter en sikker gennemførsel af 3D røntgen undersøgelsen. Teknologien sikrer nemlig, at strålemængden automatisk tilpasses patientens alder og størrelse.

 

Giv dine patienter en sikker og effektiv diagnosticering med 3D røntgen

Med DENT som din leverandør af 3D røntgen udstyr, får du en seriøs samarbejdspartner med mere end 25 års erfaring i branchen. Som officiel salgs- og servicefirma for QR Verona, producenten bag NewTom, kan vi tilbyde to forskellige modeller: 5G og VGi. Uanset hvilken af disse, du investerer i, får du en 3D røntgen løsning, som sikrer en præcis diagnosticering med mindst mulige gener for dine patienter.

Vil du vide mere om, hvilke fordele din tandklinik får ved at anskaffe en NewTom model til 3D røntgen, kommer vi gerne ud og rådgiver dig. Her kan vi sammen gennemgå forholdene i tandklinikken og jeres behov. Samtidig kan vi tale om forskellige finansieringsmuligheder. I mange tilfælde kan du også med fordel komme med ud på besøg ved en anden kunde som allerede anvender NewTom 3D røntgen.

 

Få en attraktiv totalaftale på 3D røntgen og andre tandlægeartikler

Investerer du i 3D røntgen her hos DENT, har du chancen for at sætte nye standarder for diagnostik og behandling i din tandklinik. Ydermere kan vi tilbyde dig en attraktiv totalaftale, hvor vi varetager alt fra den indledende rådgivning over installation til den løbende service. Sidst men ikke mindst fører vi et bredt udvalg af tandlægeartikler til konkurrencedygtige priser.
Kontakt os på mail@dent.dk eller 70 22 99 44 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få det optimale udbytte af at implementere 3D røntgen i din tandklinik.

dent

vestre hovedgade 6c

7560 hjerm

telefon +45 7022 9944

mail@dent.dk

cvr dk 25646916

Mere information

dent online support